Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ СТЯГА СВАТБА

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ СТЯГА СВАТБА

ибрахим челиккол ibrahim chelikkol

Чаровникът Ибрахим Челиккол този път май наистина ще вдигне сватба с настоящата си половинка Натали Ярджан. Преди две години актьорът се разведе със съпругата си, красивата архитектка Михре Мутлу.

Тогава много фенове на турските сериали бяха сигурни, че причината за тяхната разлъка е връзката на Ибрахим с дългогодишната му колежка Бирдже Акалай. Но въпреки упоритите слухове, двамата са само приятели.

Още през пролетта на 2023 година стана известно, че Ибрахим сес реща с Натали. Интересното в случая е, че точно Бирдже ги запознава. Челиккол дори и за миг не скри новия си роман от медиите и почти веднага представи любимата си на репортерите.

ПАК ЗАБЪРКАХА В АФЕРА БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ

Преди дни той се появи на светско събитие с Натали. На въпрос на журналистите дали се планира сватба в близко бъдеще, отговорът му беше лаконичен: „Всичко е възможно“.

Въпреки това, според изданието „Сабах“, някои репортери са забелязали годежен пръстен на ръката за Ярджан. Те са убедени, че Ибрахим е предложил брак на Натали и тя се е съгласила. Веднага след това актьорът изпратил съобщение до приятелите си: „Готвим се за сватбата“, пише „Галерия“.

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ СПАСЯВА НОВОРОДЕНО

Феновете на Челиккол вече бързат да го поздравят и искрено се надяват бракът му да бъде щастлив и да продължи до края на живота му.

Top
>