Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ПАК ЗАБЪРКАХА В АФЕРА БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ

ПАК ЗАБЪРКАХА В АФЕРА БИРДЖЕ АКАЛАЙ И ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ

ибрахим челиккол

Клюки отново забъркаха в любовен роман известните актьори Бирдже Акалай и Ибрахим Челиккол. Те са от любимите екранни двойки на зрителите и вече няколко пъти през последните години започват коментари в социалните мрежи, че са едва ли не заедно и в живота.

Красивите Бирдже и Ибрахим участват във втория сезон на „Полет на птици“ и феновете ги заливат със съобщения и ласкави отзиви за ролите им. Те твърдят, че са доволни от новия сезон на сериала. Разбира се, още когато стана ясно, че ще участват в него, започнаха спекулациите по техен адрес. Това бе предшествано от новината за развода на Ибрахим, което допълнително наля масло в огъня и се отприщиха какви ли не коментари и предположения. Които буквално бяха измислени и предизвикаха недоволството на звездите.

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ СПАСЯВА НОВОРОДЕНО

За пореден път те трябваше да опровергават слуховете за любовна афера между тях. Те обаче винаги са го правели като винаги са казвали, че са само приятели.

Въпреки че Акалай крие личния си живот, турсикте медии от време на време й приписват афери, като тази с Челиккол. Всъщност много фенове мечтаеха за тази двойка, особено след излизането на сериала „Черно-бяла любов“, в който те – като Фелрат и Аслъ, буквално подлудиха почитателите си с харизма и чар.

И започнаха да мечтаят да ги видят заедно и в живота, не само на екрана. Между другото и Биржде, и Ибрахим, изглежда са много харесвани и от режисьори и продуценти, защото доскоро участваха заедно и в друг проект – в телевизионния сериал „Имам проблем“, излъчван по Kanal D.

Заради ниски рейтинг обаче, този проект приключи в началото на миналата седмица и се сбогува със своите зрители. Актрисата, вдъхновена от „Полет на птици“, каза: „Много съм щастлива, особено на работа. Когато се събираме с нашите колеги, получаваме добра реакция от хората. Числата все още не са известни, но се надявам бизнесът да се развие“.

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ РАЗШИРЯВА ИМПЕРИЯТА, ПУСНА СВОЯ МАРКА КАФЕ

Трябва да се признае, че Биржде Акалай приема засега със спокойствие пред пресата всички клюки за нея и колегата й. НО тя все пак заяви, че подобни писания са прекалени, пише „Галерия“.

Целуването на рамота й от страна на героя на Ибрахим Челиккол също беше много обсъждано в социалните мрежи. Актьорът пък директно заяви, че намира подобни разговори за неуместни и скучни и трябва отново и отново да им напомня, че с Биржде са само добри приятели. Изглежда жалко, че луховете за романтика между Ибрахим Челиккол и Бирче Акалай са се превърнали в проблем, от който актьорите не могат да се отърват.

Top
>