Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ РАЗШИРЯВА ИМПЕРИЯТА, ПУСНА СВОЯ МАРКА КАФЕ

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ РАЗШИРЯВА ИМПЕРИЯТА, ПУСНА СВОЯ МАРКА КАФЕ

ибрахим челиккол ibrahim celikkol

Ибрахим Челиккол – актьорът от „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Черно-бяла любов“, „Ифет“ и „Милост“, разширява бизнес империята си. След като миналата година стана собственик на флотилия, отскоро любимецът от малкия екран трупа пачки и със собствена марка кафе. Официалното му представяне на бранда му „Вихър“ беше преди няколко дни.

През 2022-ра екранният Мехди Караджа купи 4 риболовни кораба, като сделката финансира със спестяванията си и с банков кредит. Амбицията на Ибрахим е до 2-3 години да се превърне в един от лидерите на пазара за морски деликатеси.

Челиккол е роден на 14 февруари 1982-а в Измит, пише в личната му карта. След смъртта на баща си се преселва в Истанбул с майка си – гръцка помакиня, братята и сестрите си. Край Босфора левентът става манекен.

ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ КУПИ ФЛОТИЛИЯ, ИМА СЕРИОЗНИ ПЛАНОВЕ

Прочутият продуцент и режисьор Осман Синав е човекът, който му предлага да се захване с кино. Дебютната ролян а Ибрахим е във филма „Наркотерор“.

В късната есен на 2021-а снажният актьор преживя тежек удар в личен план, пише Уикенд. Той и жена му Михре Мутлу сложиха край на брака си и оттогава са в люта война за родителски права. Двамата имат син.

След развода в спалнята на Ибрахим настъпи тишина задълго. Едва тази пролет под завивките на актьора се настани нова жена – красавицата Натали Яркон. Ослепителната брюнетка придружаваше предприемчивия си възлюбен на представянето на кафето му „Вихър“ и през повечето време го държеше за ръка.

Top