Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕСИЛ ДЮРАН: С ГОЛЯМА РАДОСТ ЩЕ ПОДКРЕПЯ ГЕЙ ПАРАДА

ЕСИЛ ДЮРАН: С ГОЛЯМА РАДОСТ ЩЕ ПОДКРЕПЯ ГЕЙ ПАРАДА

есил-дюран

Концерти за добри хора ще прави Есил Дюран, за да събира средства за пострадали. Фолкдивата, която активно се ангажира да помага на пострадалите при наводненията миналото лято в Карловско, както и за пострадалите при земетресенията в Турция през февруари, обяви в ефира на Нова телевизия, че периодично ще прави концерти, за да набира пари за подобни каузи.

ЕСИЛ ДЮРАН ПРЕМИНАЛА ПРЕЗ ТЕЖЪК ПЕРИОД ПРЕДИ „КАПКИТЕ“

„Правенето на добро те извисява, оправя не само живота на други хора, но и собствения ти живот, защото си вдигаш вибрацията“, обясни певицата в студиото на „Събуди се“. Есил е впечатлена от огромния отклик сред хората и желанието им да помагат. Това я вдъхновява да помогне по свой начин – като организира благотворителни концерти.

Дюран с голяма гордост ще подкрепи и гей прайда, който ще проведе на 17 юни в София. „Много съм горда, с огромна радост и любов заставам зад прайда – уважавам ги, защото са шарени, талантливи, бликат от способности“, каза Есил. Тя ще ходи със сина си и приятелката му, защото за нея това е начин да се възпитава толерантност.

Top