Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДВЕ БАВАЧКИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА НА АНТОНИЯ ПЕТРОВА

ДВЕ БАВАЧКИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА НА АНТОНИЯ ПЕТРОВА

антония петрова antonia petrova

Антония Петрова бе спипана в лъжа от наблюдателен репортер на „Уикенд“. Блондинката не спира да се хвали с децата си, които са най-руси, най-синеоки, умни и всичко в превъзходна степен. Блондинката постоянно залива мрежите с кадри, на които показва как се къпе в лукс.

Оказва се, че малчуганите й са с бавачка 24 часа в денонощието, а последователите й я хванаха в снимки, на които се виждат ръцете на жената, както и храната на масата, която е за 5 човека.

„Кой е петият човек с вас? Винаги ми е било интересно“, пита последователка в социалните мрежи, която няма да получи отговор, а по-скоро ще бъде блокирана.

Децата имат две бавачки, които ги обгрижват след детска градина, по време на почивките и когато се налага. Семейство Батинкови пътува в компанията на поне една жена, която да помага с децата, докато мама Тони е заета да си прави селфита.

Разбира се, перничанката не признава, че има две бавачки, които й помагат, защото тогава те няма да изглежда като успешна супер майка.

Миската лъже, че с мъжа и Ивайла само си гледат наследните Благовест и Ивайло, които нарича Бест и Ийв.

АНТОНИЯ ПЕТРОВА СИ КУПИ ВИЛА НА МАЛДИВИТЕ ЗА 2 МИЛИОНА ЕВРО

„Децата са почти изцяло на грижите на бавачките, но в социалните мрежи иска да изглежда по друг начин. Само дебне мъжа си и ходи на навсякъде с него, да не би и някоя да го открадне, както тя отмъкна Ивайло от бившата му дългогодишна приятелка“, коментираха приближени до фамилията.

Наскоро 5-годишният Бест показа среден пръст на последователите на мама Антония, която даже пусна клипа в социалните мрежи. Блондинката редовно обича да хвали първородния си син като изключително умен, самостоятелен и вундеркинд.

Не става ясно за кого е средният пърст, нито защо Антония Петрова е допуснала синът й да показва подобно „възпитание“. Още по-голяма загадка е решението на миската да пуликува кадъра. Най-вероятно бавачките на малчугана са отнесли скандал, че не възпитават детето.

Top
>