Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНТОНИЯ ПЕТРОВА СИ КУПИ ВИЛА НА МАЛДИВИТЕ ЗА 2 МИЛИОНА ЕВРО

АНТОНИЯ ПЕТРОВА СИ КУПИ ВИЛА НА МАЛДИВИТЕ ЗА 2 МИЛИОНА ЕВРО

антония петрова antonia petrova

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова се похвали не само с поредната си екзотична почивка, но и с новината, че има вила на Малдивите. Според източник на Lupa.bg, заедно с мъжа си – бизнесмена Ивайло Батинков, двамата са си купили баровска вила в луксозен ризорт там. Цената на подобно имение е поне 2 милиона евро.

Блондинката замина преди празниците за острова с цялото си семейство и още с пристигането качи снимка на стори, на която написа издайнически „вила Батинков ни посреща отново и тази година“.

АНТОНИЯ ПЕТРОВА СЕ РАЗХУБАВИ

Това породи веднага слуховете, че фамилията си е купила имот на екзотичното място, което не е учудващо, имайки предвид факта, че това не е първата им екскурзия до тази далечна точка. Те са ходили там поне още пет пъти. Според близки до семейството, те действително са станали собственици на премиум имота, където прекарват ваканциите си. Вилата може да бъде отдавана и под наем.

На Малдивите Антония, любимият й мъж Ивайло и двете им деца успяха да си направят и коледна фотосесия, която публикуваха в социалните мрежи, измежду кадрите от прекрасните пейзажи. Прави впечатление също, че семейството подбира старателно всеки аутфит като на много от снимките им всички са в плажни облекла в един и същи принт, което предполага, че това е другата им мания.

Top
>