Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛЮБОВТА ИЗПРАТИ АНЕЛИЯ НА СКИ ПИСТАТА

ЛЮБОВТА ИЗПРАТИ АНЕЛИЯ НА СКИ ПИСТАТА

анелия anelia

Фолкпевицата Анелия се качи на ски. Близки до гласовитата брюнетка издадоха, че това е първото й качване на ски, но от кадрите, които тя качи в социалните мрежи, става ясно, че годеникът й Любо е неин учител в зимните спортове, пише „Телеграф“.

Към фотосите Анелия написа: „Обичам те, щурчо“, а на един от кадрите Захаринов е гушнал Анелия като булка, което породи нови въпроси във феновете на изпълнителката дали не репетират за голямото събитие.

АНЕЛИЯ ПРИЗНА: МЪЖЪТ МИ МЕ ИСКА НА 100%

Влюбената двойка зарадва почитателите на певицата с няколко кадъра, на които тя и любимият й са усмихнати до ушите на пистата в Банско. На снимките те са само със ски обувки и щеки и нищо чудно Любо да дава първи уроци на любимата си.

Коментарите под снимките пък подкрепят изцяло избора за мъж на Анелия. „Много сте сладки! Романтична почивка!“, пише последователка на Анелия. „Ани, с години не сме те виждали толкова щастлива! Не спирайте да се обичате!!!“, констатира друга дама. Към момента щастливата двойка не издава много подробности около личния си живот, но по всичко личи, че са по-влюбени и щастливи от всякога. Припомняме ви, че те посрещнаха новата 2024 в компанията на шеф Манчев и неговата половинка, която е близка приятелка на Анелия.

Top
>