Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЙЛИН СЕ РАЗДЕЛИ С БОГАТИЯ ИРАНЕЦ

АЙЛИН СЕ РАЗДЕЛИ С БОГАТИЯ ИРАНЕЦ

айлин бобева ailin bobeva

Каратистката с медено гласче Айлин Бобева, която изгря като едно от момичетата във втория сезон на „Ергенът“, отново е на пазара на свободните дами. Тя се е раздеила с гаджето си – милионер, който е от ирански произход и въртеше любов с нея близо година. И двамата са изтрили общите си снимки от социалните мрежи и не се поглеждат.

Допреди броени дни Айлин се къленше, че хубавият и богат иранец Фарид Джафари е мъжът на живота й. Тя го обсипваше с ласкателства точно както правеше с пианиста Евгени Генчев в шоуто.

Само че към днешна дата каратистката с мераци за светски изяви се държи така, все едно никога не го е познавала. Тя изглежда все така бляскава, усмихната и доволна от живота, както докато беше с Фарид. Явно той не й липсва.

АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ НАКИЧИ С ДИАМАНТИ ОТ ПО-ВЪЗРАСТНИЯ ИРАНЕЦ

Самият Фарид също не изглежда да скърби за българската си любима. Преди седмици той пусна в социалните мрежи снимка от Дубай. Изглежда, че си изкарва идеално в любимото емирство на богатите, пише „Уикенд“.

За връзката си с иранеца Айлин разкри едва в края на миналата есен. Тя публикува снимки от неговия рожден ден с мили пожелания за нейния Скорпион – тъй като зодията му е скорпион.

Дни по-късно разказа за връзката им пред бТВ. Каратистката от Пирдоп сподели, че се познавали още преди тя да замине за Турция, за да участва в „Ергенът“, но вече била одобрена за кастинг и нямало как да пропусне този ангажимент. Аферата с бизнесмена Джафари започнала, след като се върнала в родината.

Top
>