Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРЕСЛАВА ПЕЧЕЛИ 250 БОНА ЗА ДЕН

ПРЕСЛАВА ПЕЧЕЛИ 250 БОНА ЗА ДЕН

преслава preslava

Преслава е поредната фолк звезда, която ще прави концерт в „Арена София“. Два дни след като хитовата изпълнителка обяви новината и пусна билетите в продажбо, местата започнаха да се разпродават скоростно.

Вече почти не останаха билети за по 80 и 120 лева, които са най-скъпите за концерта й. Останалите са по 30, 40, 50 и 60 лева. За разлика от колегата си Тони Стораро, чийто концерт в „Арена София“ е на 9 май, Преслава не е пуснала в продажба ВИП маси с конкуренция за по 10 човека с цени от 3000, 4000 и 5000 лева.

Изявата на Преслава е на 16 ноември от 19 часа. Концертът е по повод 20 години от началото на професионалната й кариера. На дцената с нея ще пеят близките й приятели Константин и Софи Маринова, както и други колеги. Феновете се надяват сред тях да е и Елена Паришева, която прекъсна преди време музикалната си кариера, но пък дуетът й с Преслава. Изчисленията показват, че ако успее да напълни залата, звездата на фолка ще спечели над 250 000 лева чиста печалба.

ИЗТЕКОХА НОВИТЕ ТАРИФИ НА „ПАЙНЕР“: ПРЕСЛАВА И ЕМАНУЕЛА СТРУВАТ 12 БОНА

Преслава, изглежда, ще пее пред пълна зала, като много от почитателите й обявиха, че очакват самостоятелния й концерт от доста време. Не малко фенове ще пътуват от чужбина, за да гледат любимата си певица.

„Това е специален момент, който искам да споделя с всеки един от вас, който е бил с мен през тези години, слушал е моите песни и е откривал себе си в тях. Каня ви да се присъедините към тази магическа вечер, пълна с музика, емоции и изненади“, сподели Преслава.

Top
>