Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СНЕЖАНА МАКАВЕЕВА: В БАЛИ УМРЯХ И ВИДЯХ ДУШАТА СИ

СНЕЖАНА МАКАВЕЕВА: В БАЛИ УМРЯХ И ВИДЯХ ДУШАТА СИ

снежана макавеева snejana makaveeva

За актрисата Снежана Макавеева, която участва в последния „Сървайвър“, миналата 2023 година бе една от най-тежките в живота й. Докато се мъчеше да оцелее в риалити шоуто и дори счупи крака си, тя загуби своя най-верен спътник – домашния любимец кучето Кари. За болката от загубата Снежана разказа преди няколко месеца в социалните мрежи.

Само преди дни актрисата разказа с подробности през какъв ад е минала. Направи го в предаването „Животът по действителен случай“ по бТВ, а историята е наистина потресаваща.

„След смъртта на Кари ми се случиха много страшни неща – имах паник атаки, треска, гърчове, шокове, отключих алергии, спасяваха ме три-четири пъти. Не можех да кажа цяло изречение. Задушавах се. Имах постоянно сърцебиене. Тъй като в България не сме набдени с адреналин, си го купих от чужбина, защото лекарите ми казаха, че само той може да ме спаси“.

СНЕЖАНА МАКАВЕЕВА ЛЕКУВА ГОЛЯМА БОЛКА С МЕДИТАЦИЯ НА БАЛИ

За да намери спасение от всичко това, Снежана заминава за Малта, където се влюбва в гмуркането. След това открива света на медитацията и духовните храктики и отлита за Бали сама.

„Там на 1 януари, когато си мислех, че съм си стъпила на краката и се чувствах превъзходно, отидох на дихателна практика и… два пъти умрях – разкрива Снежана Макавеева. – Те ни предупреждаваха, че може да си спре дишането. При мен се случи точно това. Виждаш светлина, душата си, която се е разтворила и е пълна с красота Като дойдеш в съзнание и установиш, че не си дишал, е доста шокиращо. Но след това все едно не стъпвах по земята. Преди да отида на тези дихателни практики, си мислех, че са шарлатански истории, но не беше така. По-смислено нещо не бях правила в живота си“.

Актрисата говори откровено и за любовта и че сърцето й сега е свободно. „От няколко години съм сама. Два пъти съм изживявала голяма любов. Готова съм и за трети път. Обикновено връзките ми са кратки и продължават по някоко месеца. Лесно прекратявам отношения. Любовната им история с Мариан Вълев също беше кратка. Дръпнах се много рано. Само една от връзките ми продължи няколко години. Тогава забравих и да работя“, разказва Макавеева.

Top
>