Вие сте тук
Начало > Музика > ГАЛЕНА ПРЪСКА 1 МИЛИОН ЗА МАЩАБЕН КОНЦЕРТ В „АРЕНА СОФИЯ“

ГАЛЕНА ПРЪСКА 1 МИЛИОН ЗА МАЩАБЕН КОНЦЕРТ В „АРЕНА СОФИЯ“

галена galena

И Галена се гласи за мащабен концерт в зала „Арена София“. Това обяви самата тя преди дни в предаването „Преди обед“ по бТВ. Мама Ураган, която постигна голям успех с последния си албум, чиято премиера бе наскоро, вече е в подготовка за мащабното събитие.

Повече подробности обаче не разкри. Спектакълът най-вероятно ще е догодина, а и изпълнителката отсега се готви за смайващо пиротехническо шоу, което ще е с колосален бюджет – около 1 милион лева. За шоуто щели да бъдат наети организатори от чужбина. Със сигурност на концерта й, с който ще отбележи 20-годишнината си на музикалната сцена, Галена ще изпълни и народни песни.

„Бях като енциклопедия на народната музика“, припомня си певицата времето, в което все още не се бе ориентирала към фолка.

ГАЛЕНА БРОИ 1 МИЛИОН ЗА КЛИПОВЕ

Галена била посветена на народната музика и смятала, че тъкмо с нея ще се занимава професионално. Изпълнителката, наблягала на народното пеене в училището, в което учела в град Шумен, и била доста усърдна. Ходела по конкурси и фестивали и даже имала тетрадка, в която записвала текстове на народни песни.

При това повечето били неизвестни за широката публика. Галена обичала да издирва малко популярни народни песни, като разговарялас. баби. Карала ги да си ги припомнят и да й изпеят, за да ги научи. С времето събрала над 300 песни в тетрадката си.

Top
>