Вие сте тук
Начало > Шоу > BTV СЛАГА КРАЙ НА ЕРАТА НА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ

BTV СЛАГА КРАЙ НА ЕРАТА НА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ

турски-сериали

Грандиозно парти направи телевизия bTV с представянето на новия си сезон. Повече от 1000 човека се запознаха с нови- те лица на предаванията. Хапнаха и пийнаха от мастършеф менютата и потанцуваха в компанията на поп певеца Миро в сряда през нощта.

Новината, която изненада всички, бе, че турските сериали спират да се излъчват от Нова година в праймтайма. На тяхно място ще има локална продукция, казаха от телевизията. Нови сериали за момента не са закупувани. Това ще потопи в дълбока скръб почитателите на епизоди от южната ни съседка.

Събитието бе под мото- то Light up., a негови водещи бяха – Мария Силвестър и Петър Дочев, заедно със 3латомир Йочев и Бесте Сабри. На партито на медията присъстваха всички лица от екрана, сред които Цветанка Ризова, Натали Трифонова, Деси Стоянова, Петя Дикова, Антон Хекимян, певицата Дара от треньорите на „Гласът на България“, а Миро забавлява гостите с изключителните си изпълнения. Още в самото начало певецът, без да иска, се оплете в кабелите на колегите си и се пльосна по очи, но за щастие не пострада лошо.

„Видяхте ли как се спънах, но съм добре, няма проблем“, изправи се изпълнителят, като само сакото му се беше разпрало по шевовете и получи леки охлузвания по крака. Въпреки падането Миро пя с цяло гърло и вдигна градуса на настроението на вечерта. Интересен момент от партито бяха и фенки, които се хвърлиха на вратовете да целуват тримата мастършефове Таралежков, Сарафов и Кустев. Целувките по бузите на тримата стояха почти до края на вечерта. Да поздрави колегите си с новия сезон дойде и продуцентът Джуди Халваджиян, който прави различни предавания в Нова телевизия. Той сподели, че се надява „Господари на ефира“ да тръгнат по bTV. Малко преди началото на партито бе забелязана и холивудската звезда Мария Бакалова в компанията на майка си Румяна, писа „България Днес“.

Top