Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ И МИРО КЪТАТ В ГАРАЖА КОЛИ ЗА 1 МИЛИОН

МАРИЯ И МИРО КЪТАТ В ГАРАЖА КОЛИ ЗА 1 МИЛИОН

мария maria

В последно време Мария шпори из София само със скутер. Миньончето се хвали как пърпори с малкото моторче, което определено й отива. Певицата и мъжът й Мирослав Соколов имат в гаража си червен джип „Ламборгини Урус“ за около 250 000 евро, „Порше Тайкан“ на ток, което струва около 300 000 лева и е най-скъпата електрическа кола в света, както и спортно „Порше Турбо S“ за „скромните“ 200 бона.

За момента в света няма по-луксозен автомобил на ток от „Порше ТАйкан“. Колите на Мара и Миро не са чисто нови, но са на малко километри. Дзвера, както е прякорът на лихваря, вкарва возила за продаване, като част от тях регистрира и шофира по около година, а след това ги пласира.

МАРАЯ ДОВЕДЕ ЗЕТ НА МАРИЯ

Разбира се, стриктно снима всичките коли и ги представя като подаръци за нея, а всъщност това са просто оборотни коли, които й дават да шофира. Семейството си е оставило цели три возила, които използва според настроението.

Скутерът е само за Мария, защото Миро тежи над 120 килограма и трудно ще се придвижва с него, пише „Уикенд“.

Автомобилите стоят паркирани в гаража на къщата, която обитава семейството. Те се изнесоха под наем след скандала с побоя над певицата. Припомняме, че през пролетта Миро преби жена си и беше своевременно арестуван още същата нощ, но тя му прости и отново се върна при него.

Причината е тривиална – пари. Младото семейство реши да не пречи на съседите с виковете си.

Top