Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЪРТАК ЗАРАДВА ИЗОСТАВЕНАТА ЕРГЕНКА МАГИ С ДЖИП ЗА 800 БОНА

ДЪРТАК ЗАРАДВА ИЗОСТАВЕНАТА ЕРГЕНКА МАГИ С ДЖИП ЗА 800 БОНА

маги томова

Изоставената ергенка Магдалена Томова очевидно си е намериа доста заможен любовник. 35-годишната управителка на ресторант и довчерашна келнерка се похвали с чисто нов супер луксозен джип „Мерцедес“, чиято стойност надхвърля фантастичните 800 000 лева.

Провалената финалистка от „Ергенът“ бе изненада от тайнствен любовник с грандиозния подарък по особено екстравагантен начин. Маги публикува в социалнитемрежи видео, в което скъпарското возило я чака в червена панделка и балони във формата на сърце. А вътре върху кожения салон я посрещна огромен букет с рози, декорирани с буквата „М“. (Боже, какъв кич!!!)

Във видеото отлъчената от Алек Младенов блондинка не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси кой е мистериозният и щедър любовник, пише Лупа.

МАГИ ОТ „ЕРГЕНЪТ“ БАДЖАНАЧКА С АНЕЛИЯ

Според слуховете, от половин година Маги излиза със заможен бизнесмен, значително по-възрастен от нея. Дядката дори имал пораснали деца на годините на блондинката. Красавицата твърди, че е влюбена и щастлива (очевидно под любов тя разбира материално благополучие), а злите езици мълвят, че връзката й е още отпреди да се запише за участие в „Ергенът“.

„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца, нищо че вероятно е на годините на баща й. Естествено, мерантилната блондинка не показва дъртака, зарадвал я с бижуто на 4 колела.

Top
>