Вие сте тук
Начало > Музика > КРИСКО: ПОДГОТВЯМ НЕВИЖДАНО ДОСЕГА ШОУ В „АРЕНА СОФИЯ“

КРИСКО: ПОДГОТВЯМ НЕВИЖДАНО ДОСЕГА ШОУ В „АРЕНА СОФИЯ“

криско krisko

Кристиян Талев – Криско разкри тайната за успех в най-новия епизод на The Voice Cast. На прага на 36-ата си годишнина той сподели за какво е благодарен, какво би казал на по-младата си версия и какво е виждането му за живота и музиката сега.

Криско разказа за началото на кариерата си, за моментите на осъзнаване и за всички суперлативи, които му е донесла славата. За себе си каза, че не е злопаметен и бързо изолира лошото от живота си, не обича да драматизира, а се фокусира върху положителните аспекти на всяка ситуация. Любопитно е защо и как през всички тези години той не се е самозабравил и не е навирил нос, което е присъщо за почти всяка новоизгряваща звезда, а въпреки огромните си постижения и успехи стои здраво стъпил на земята, отговорът на този и много други въпроси можете да чуете в епизода.

И КРИСКО ЩЕ ПЪЛНИ „АРЕНА СОФИЯ“, НО ЧАК ДОГОДИНА

Криско говори открито и за двете ери в творчеството си, които почитателите му именуваха „Старият Криско“ и „Новият Криско“. Вдъхновен от това през 2025г. той ще направи първият си концерт с огромен мащаб. Разкри, че подготвя грандиозно шоу невиждано досега, като ще се развихри на цели две сцени, една, от които на Kanye West. Мега събитието е на 1 март догодина в „Арена София“, бившата „Арена Армеец“.

Top
>