Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РОКСАНА ВДИГА СВАТБА ДО ДНИ

РОКСАНА ВДИГА СВАТБА ДО ДНИ

роксана roksana

Фолк певицата Роксана ще се жени за трети път. На 15 юни ще се врече във вярност на бизнесмена Неч, а за място на събитието са избрали заведението на Галена и Галин в Арбанаси.

Шаферките на Роксана са все известни певици, а роклите им вече са ушити.За свои шаферки Роксана е избрала най-близките си колежки – Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова и Гери-Никол. А събитието ще бъде в заведението на Галена и Галин, тъй като новият мъж на Роксана и този на колежката ѝ членуват в рокерската група „Hells Angels“.“Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам“, казва Неч на Роксана, която изглежда е много непостоянна във връзките си и бързо се насища на мъжете до себе си.

РОКСАНА ТРАКА С НОВИ ЗЪБИ

Но нейни приятели издават, че за първи път я виждат толкова щастлива и силно вярват, че най-накрая е намерила истинската любов и човека, с когото ще остарее.Както е добре известно, зад гърба си 38-годишната певица има два брака и две момчета.

Бизнесменът Неч също има момченце от предишен брак. Именно неговият син без да иска ги събрал. Неч живее в Германия и затова любимата му често е при него заедно с малкия Сашко.Големият син на фолк певицата пък, Даниел, който вече е на 23, се чувства явно достатъчно самостоятелен вече и също обмисля да направи голямата крачка в живота си, а именно – да се ожени, пише show.blitz.bg.

Top
>