Вие сте тук
Начало > Спорт > НОВАТА ЗВЕЗДА НА ЦСКА СЕ РАДВА НА ГАДЖЕ ТРЕПАЧ

НОВАТА ЗВЕЗДА НА ЦСКА СЕ РАДВА НА ГАДЖЕ ТРЕПАЧ

георги Чорбаджийски

Новоизгряващата звезда на ЦСКА Георги Чорбаджийски се хвали с гадже трепач. 19-годишният талант и красивата Амели са неразделни и са заедно от деца. Двамата са гаджета от цели четири години, което рядко се случва на тази възраст. Амели спокойно може да се нареди сред най-красивите половинки в българския футбол, и то без да е тунингована както повечето си колежки. Тя е изваяла перфектно тяло и също като Чорбаджийски обича спорта. Амели обича да язди коне и кара сноуборд, но Георги не може да я придружава заради рискове от контузии. Двамата предпочитат да почиват на българското море и често отмарят в най-баровските плажни барове.

Красавицата е одобрена от цялото семейство на Чорбаджийски и особено от брат му Божидар, който е бивш капитан на ЦСКА и в момента играе в Унгария. През миналата година той се ожени за красивата Анастасия, която доста прилича на Амели. Двете половинки на братята Чорбаджийски също са близки и често обичат да си говорят по женски.

ФУТБОЛИСТ НА ЦСКА ЗАБИ НАЙ-КРАСИВАТА ГИМНАСТИЧКА

Георги Чорбаджийски признава, че подкрепата на брат му е изключително важна за него. Наскоро той вкара първия си гол за ЦСКА и Божидар веднага го поздрави със специално видео. „Казах ти, че ще вкараш!“, радваше се по-големият брат, който стигна и до националния отбор. Сега Георги продължава семейната традиция в ЦСКА и според специалистите има бляскаво бъдеще. „Брат ми е всичко за мен. Чуваме се преди всеки един мач. Без него съм нищо“, признава малкият Чорбаджийски. Той игра като титуляр и в двете срещи на „червените“ от началото на сезона, а след гола си срещу „Хебър“ получи наградата за играч №1 на мача, пише „България днес“.

Top
>