Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЕВСТВЕНАТА ЕРГЕНКА ЕЛВИРА СЕ ОМЪЖВА

ДЕВСТВЕНАТА ЕРГЕНКА ЕЛВИРА СЕ ОМЪЖВА

елвира далакова elvira

Помните ли девствената ергенка от първия сезон на култовото риалити Елвира Далакова? Секси брюнетката първо се сгоди в Дубай през зимата, а след броени дни вдига сватба.

Преди това, както се полага, Елвира вдигна паметно моминско парти със своите най-добри приятелки. Партито е предвидено за изминалия уикенд в Хисаря, но приятелка я кани на дискотека в петък вечер. Оказва се, че другите момичета са там и купонът започва. Момичетата купонясват до 5 и половина сутринта, а след 2-3 часа сън всички отиват в запазена вила в Хисаря.

„Дори и в най-смелите ми мечти не съм си представяла такова моминско парти. С всяка една изненада ме караха да се чувствам сякаш съм се качила на увеселително влакче и емоциите се редуваха постоянно. Истинска късметлийка съм, че в живота си имам толкова прекрасни хора“, похвали се Далакова и публикува снимки от голямата веселба, пише „България днес“.

В една от игрите изненади бъдещата булка трябва да намери последователно 10 скрити пръстена, като накрая стига до телевизор, на който вижда видеопослание от годеника й Алек, сестра й, която живее в Ирландия, и други приятели.

ДЕВСТВЕНАТА ЕЛВИРА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ СГОДИ В ДУБАЙ

Елвира получава и забавни подаръци като точилка, „за да вкарвам в правия път младоженеца“, и дъска за рязане с рецепта за щастлив брак.

В същото време е и ергенското парти на Александър, който работи в английска фирма като футболен анализатор.

Елвира ще се бракува на 10 август (събота) за своя годеник, а до олтара като шаферки ще я съпровождат колежките й от първия сезон на „Ергенът“ Благовеста Бонбонова и Венета Костова.

Top
>