Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЕВСТВЕНАТА ЕЛВИРА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ СГОДИ В ДУБАЙ

ДЕВСТВЕНАТА ЕЛВИРА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ СГОДИ В ДУБАЙ

елвира далакова elvira

„С приятеля ми Александър бяхме в Дубай за 8 дни. Първата вечер той ми предложи брак“ – сподели пред LadyZone Елвира Далакова, позната на всички зрители от първи сезон на „Ергенът“.

Идеята за пътуването до Дубай се ражда още миналата година, когато двамата влюбени имат престой там на път за Малдивите.

Първия ден в Дубай Елвира и Александър, който е футболен анализатор, разглеждат основните забележителности в емирството. Посещават и 124-ия етаж на прочутия небостъргач Бурж Халифа, където са точно по залез.

След това отиват на вечеря в ресторант наблизо, като Алекс, съвсем необичайно за него, настоява Елвира да е с точно определена рокля.

„Това беше много странно, но не се досетих каква може да е причината. Беше ми студено с роклята и поисках сакото му, а той се напрегна още повече. По-късно разбрах, че пръстенът е бил в сакото и той е търсил начин да го премести в панталона си“ – разказа ни Елвира.

ДЕВСТВЕНАТА ЕЛВИРА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СТАНА ВЛОГЪР, ЩЕ НИ ГОВОРИ ЗА КРАСОТА

Когато идва самото предложение за брак, тя е толкова развълнувана, че не помни дали му е казала „да“. Хората от съседните маси ръкопляскат, а персоналът, който е предупреден за събитието, снима.

„В крайна сметка Алекс потвърди, че съм казала „да“. Денят е бил изключително напрегнат за него, защото през цялото време е трябвало да крие димантения пръстен“ – споделя Елвира, която работи в детски фризьорски салон в Пловдив.

Сватбата ще е или в края на тази година или другата пролет, защото на 18 август ще се омъжва сестрата на Елви и трябва да има малко пауза между двете радостни събития.

Почти е сигурно, че тържеството ще е в Пловдив, където са семействата и на двамата влюбени.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Elvira Dalakova (@elvidalakova)

Top
>