Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МЕГЗ КРАДЕ БИЗНЕСА НА КОБИЛКИНА

МЕГЗ КРАДЕ БИЗНЕСА НА КОБИЛКИНА

мегз миглена каканашева megz

33-годишната дизайнерка Миглена Каканашева, по-позната с творческия си псевдоним Мегз, вече от години живее бляскаво и щастливо в Дубай. Преди години модната икона загърби бизнеса си в България и претърпя истинска трансформация – както професионално, така и духовно.

В града на лукса Миглена се занимава с йога и активно обръща внимание на себе си. Досега брюнетката почиваше от работохолизма си, но след като нова бизнес идея я сполетя, Мегз просто не се сдържа. „Започваме октомври, а първата програма е посветена на връзките ни с останалите – специално любовният ни живот“. Дубайските „кралици“, както Мегз ги нарича, ще преживеят пълна трансформация с помощта й и ще унищожат всичките си нефункционални навици и поведенчески недостатъци.

МЕГЗ СЕ ТЪПЧЕ С ЛЮТЕНИЦА В ДУБАЙ

Миглена също квалифицира себе си като психоаналитик, специалист по взаимоотношенията и ръководител на трансформации.

„От една кралица за всички кралици. Всички ние да отпразнуваме женската сила“, допълни Мегз и гарантира, че жените ще се изненадат колко бързо животът и всичко останало около тях ще се промени.

МЕГЗ С НОВА ТРАНСФОРМАЦИЯ, ТОЗИ ПЪТ СТАНА ПОЕТ

Българската Ким Кардашиян расте усилено пред българското и вече дубайското публично око и се променя в положителна посока. Допреди няколко година Каканашева бе „ревлата от ВИП Брадър“, но с годинките хубавицата помъдря и се успокои.

Сегашния си живот в сърцето на емирствата Мегз показва често с лъскави фотоси в мрежите. Винаги стилно облечена, с тен и озаряваща усмивка, дубайската принцеса живее пищно и доволно.

Top