Вие сте тук
Начало > Музика > СЛЕД ПРОВАЛА: КАЛИ СЕ ЗАВРЪЩА В ЧАЛГАТА

СЛЕД ПРОВАЛА: КАЛИ СЕ ЗАВРЪЩА В ЧАЛГАТА

Кали се завръща чалгата! Изпълнителката на вечния хит „4-4-2″ реши да смени стила преди повече от година. Една от иконите на попфолка спря с участията в чалготеките, за да се преориентира в друг стил – да изнася концерти с бенд. Дори създаде група КАЛИГРАФ. Това обаче не продължи дълго след намалелия интерес към изпълненията й. И Кали реши с гръм и трясък да се завърне в попфолка.

„Разбира се, че искам да изкарвам пари от музика, защото това правя цял живот! С това съм отгледала трите си деца, с това продължавам да се издържам, затова и пак ще правя попфолк. 3ащото хората, които дават пари да слушат Кали, очакват да чуят от нея попфолк“, разкри изпълнителка.

КАЛИ СЕ ИЗВИНИ НА ГЛОРИЯ ЗА ГРОЗНАТА АТАКА

Певицата не съжалява за опита да се оттегли от чалгата. Кали разбира по трудния начин, че у нас за нейно съжаление хората не искат музика с бендове, а само щракане на пръсти, писа „България Днес“. „Още мисля, че повечето песни в чалгата са еднакви“, добавя иконата на попфолка.

В същото време Кали реши да се извини за думите си към колежката си Глория. Двете попфолк величия развалиха отношенията си преди няколко месеца. Тогава Кали обвини Глория, че за толкова години няма нито един хит.

„Тогава понесох доста негативи. Извинявам се на феновете на Глория и на нея, ако съм я засегнала с нещо“, казва Кали.

Top