Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРТИН ЕЛВИСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ НАРИЧАЛ ЕМАНУЕЛА „БОКЛУК“

МАРТИН ЕЛВИСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ НАРИЧАЛ ЕМАНУЕЛА „БОКЛУК“

мартин николов елвиса martin elvisa

Бизнесменът Мартин Николов с прякор Елвиса, който се оказа един от най-комбинативните играчи в този сезон на „Игри на волята“, крие пикантни подробности от интимния си свят. До този момент той нито веднъж не е говорил пред своите съплеменници за бурните отношения с фолк певицата Емануела, заради която дори влезе във „ВИП Брадър“, за да й доказва любовта си пред цяла България.

Единствено във визитката за „Игри на волята“ собственикът на няколко заведения и играч на покер повдигна леко завесата и разкри каква всъщност е била връзката му.

„Беше ужасно токсично, когато не се обичахме с Емануела“, призна Мартин. „И двамата сме инати, с голямо его и всеки иска да управлява другия. Тя ме накара да се запиша за „Игри на волята“ и аз го направих“, допълва той.

ЕТО ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЕЛВИСА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Очевидно е, че сега двамата са затоплили отношенията си, но.. в началото на този година скандалите им станаха публично достояние. Когато двамата се разделиха, певицата публикуваха чатове със своя вече бивш приятел, пише „Филтър“.

Те всъщност слагат край на любовната си история с голям скандал. Разправията се развихря в последните часове на 202г.  Тъй като Емануела няма участие на Нова година, решава да отиде да празнува с приятели на Пампорово.

За куфарите от колата й помага момче, което тя вижда за първи път там. Междувременно на Мартин му пращат съобщение, че именно това е новият мъж на Емануела. Разгневен от видяното, той започва да я обижда в съобщения. Нарича я „боклук“ и „лека жена“ и заявява да не го търси никога повече

„Обидите не са нещо необичайно, той си го практикува това – разкрива певицата.  – Тази осанка и изкуственият имидж, който му се създаде, че е най-уникалният мъж и че е от добро семейство, са пълни глупости. Определено е най-голямото ми падение в живота. Той предпочита да щрака с пръсти в ннеговото заведение и това е единственото, което прави. Когато човек е безработен и се занимава с простотии, е нормално да изпуши в един момент. Според мен трябва да потърси помощ.

ЕМАНУЕЛА СЕ СЪБИРА С ЕЛВИСА СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“?

Къде го намерих?! Бях толкова отчаяна от моята предишна връзка с Митко (Динев б.р.), че не можех да го преживея. Мартин се появи, беше се разделил с жена си и аз реших да опитам. Явно с годините не сме дораснали за нещо сериозно, особено той, личейки си по обидите.

През първите две години беше невероятен човек, но след това… Не пожелавам на никоя жена такъв мъж. Момичетат, моля ви, не се подлъгвайте по осанката му, външния вид и това, което говорят медиите, защото някои хора са много добри актьори“.

Сега Мартин не разкрива в какви отношения е с Емануела, но нищо чудно пак да се съберат след края на „Игри на волята“. Още повече че бизнесменът дължи именно на певицата участието си във формата.

Top