Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ШЕВВАЛ САМ ЖИВЕЕ НА КАРАВАНА

ШЕВВАЛ САМ ЖИВЕЕ НА КАРАВАНА

шеввал сам shevval sam

Звездата на турското кино Шеввал Сам вместо да отседне в някой скъпарски хотел, изкара цяло лято в караваната си „Принцеса“. Веднага след като в началото на юни бе излъчен грандиозният финал на супер успешната поредица „Опасно изкушение“, екранната Ендер Челеби замина на дълга почивка в едни от най-живописните морски курорти на своята страна.

Шеввал закупува караваната преди 2 години от свой приятел. Целият интериорен дизайн е нейно дело. Тя използва калъфки от нейни дивани, а вътре всичко е изцяло от дърво.

„Ако здравето ми позволи, бих обиколила света с каравана. По този начин хората стават по-свободни“, убедена е тя.

ШЕВВАЛ САМ РЕВЕ ОТ СЕДМИЦИ ЗАРАДИ РАЗДЯЛАТА С ОБРАЗА НА ЕНДЕР

Точно преди да замине на дългата лятна почивка, талантливата актриса беше на сватбата на своята приятелка Еда Едже, Йълдъз от „Опасно изкушение“, където бе едно от главните действащи лица. Шеввал освен прекрасна актриса, пее страхотно и изпя няколко песни на младоженците.

Тези дни тя беше избрана за най-добра актриса по време на престижния международен конкурс Мурех Д’ор. Церемонията е една от най-важните в Арабския свят и от 2000 година се провежда в Бейрут. Актрисата получи приза за безупречното си превъплъщение в образа на Ендер.

Top