Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА РЕШИ: НАПУСКАМ БЪЛГАРИЯ, НЕ Е МОЕТО МЯСТО ТУК

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА РЕШИ: НАПУСКАМ БЪЛГАРИЯ, НЕ Е МОЕТО МЯСТО ТУК

емили тротинетката emili trotinetkata

Емили Йорданова по известна като – Емили Тротинетката взе категорично решение за живота си оттук насетне.

Щурата блондинка заяви, че е решила категорично да се премести да живее в друга държава, защото живота й в България не е такъв какъвто би искала да има, пише ХотНюз.

„Хора! Ще се наложи да се Сбогувам с Родната България и за Замина да живея във Обединеното Кралство, далеч от всички подигравки, използвания и гавра! Там животът ми ще се нормализира, ще започна работа и ще се развивам пълноценно без проблеми! Решила съм го!“, заяви фурията, която обича да се представя като Емили Джоузефин Милс.

Тротинетката, която преди година тръгна да сменя имената си заради мрачни спомени от семейството си, ще отпраши за чужбина с най-близкия си човек – Тихомир от „Фермата“. Преди това обаче има да свърши някои важни неща. „След като продадем апартамента, ще си направя операцията и ще заминем за Лондон. Преди това ще замина първо при една близка приятелка в Бостън, Англия, с която имаме отношения и връзка, ще работя с нея, ще си събера пари за квартира и така нататък и след това ще се преместя да живея в Лондон за постоянно“, казва в изявлението си Емили.

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА В ДЕПРЕСИЯ, ОСТАНА БЕЗ ШОФЬОРСКА КНИЖКА

„Наистина вчера осъзнах, че няма какво да ме задържи в България и затова избирам да отида в чужбина, защото явно аз съм за там! Не ми върви в нищо в тази България“, оплака се още трансджендърката. Тя изтъкна, че каквото захващала на родна почва, то не се получавало. „Нито с книжката, нито с делото за имената, нито правят операции, нито работа мога да си намеря, нито НИЩО! Затова съм решила през 2025 година да кажа „Сбогом, България!“ и „Здравей Великобритания!“, категорична е Емили, която преди време беше заявила намеренията си да заживява в Италия. Дано този път й се получи.

Top
>