Вие сте тук
Начало > FAMOUS > САШО КАДИЕВ И ИВЕЛИНА ОТЛИТАТ ЗА ФИЛИПИНИТЕ

САШО КАДИЕВ И ИВЕЛИНА ОТЛИТАТ ЗА ФИЛИПИНИТЕ

александър кадиев ивелина чоева aleksandur kadiev ivelina choeva

Александър Кадиев и неговата любима Ивелина Чоева ще вдигнат сватба, но тя ще е скромна и само за най-близките им. Затова пазят много строго мястото и датата на това дълго подготвяно събитие. Актьорът и моделката са заедно от 5 години, а сватбата бе обявена още преди година, че ще се случи през лятото на 2024-а.

Моделката вече направи моминското си парти, което веднага взриви мрежата с позитивни и хвалебствени коментари. Нейната близка приятелка Алекс Богданска и още осем приятелки спретнаха незабравим купон за булката. Те наеха голяма красива вила с прекрасна градина и басейн за партито – Ивето беше с бяла лятна рокля и още няколко тоалета, които приготви пред почитателите си в Инстаграм, а всички момичета се облякоха с тъмносини пижамки с къси панталонки.

Моминското парти бе одобрено дори от бъдещия младоженец, който веднага коментира в мрежата видяното клипче оттам. Разбира се, той прояви и чувството си за хумор, като благодари на момичетата, че с почти тридневното шеметно забавление за изгората му са го оставили на спокойствие да си се разтоварва вкъщи и пред компютъра – известна е неговата мания по онлайн игрите.

КАТЕТО ЕВРО СЕ ИЗГАВРИ БРУТАЛНО С МАЛКАТА ПАТКА НА САШО КАДИЕВ

Сашо цъка игри от 30 години и дори е превърнал част от дома си в гейминг студио. В това го въвежда покойният му баща Георгие Кадиев, който навремето му е подарил първия компютър и го насърчава да играе всякакви игри на него.

Водещият вече сподели, че меденият месец на младото семейство ще бъде във Филипините, които се намират под Япония. Ива и Сашо се радват на екзотичната дестинация, защото много обичат да пътуват – това е и манията им и са луди по пътешествията. Това пътуване им го подарява майката на Ивелина и те се надяват да се насладят докрай на безбрежните филипински плажове и джунглата там.

Красивата младоженка се надява годеникът й да не вземе лаптопа си и пак да се заплесне по гейминга.

Top
>