Вие сте тук
Начало > Шоу > ДРАМА ПРЕДИ СТАРТА НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ДРАМА ПРЕДИ СТАРТА НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

игри на волята igri na volyata ралица димо

Страшен скандал се вихри зад кулисите преди старта на шестия сезон на „Игри на волята“. Причината е кой да бъде водещ на подкаста на риалити формата, след като миналата година Ивка Бейбе отнесе изключително много хейт и никой не я прие в това й амплоа.

От продукцията на рейтинготово шоу първоначално се бяха спрели на едно име за водещ, а сега съвсем изненадващо обявиха ново. Това определено е внесло напрежение между двете дами, чийто имена се спрягаха за стола на водеща на подкаста.

Първоначално продуцентите на „Игри на волята“ се спрели на Виолета, която е участник от формата и успя да спечели зрителите с голямата си уста. Всички били на мнение, че пасва идеално за тази роля и ще успее да направи интервютата с разговорите интересни и за зрителите.

РАЗКАРАХА ИВКА БЕЙБЕ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

В последния момент Виолета бе сменена с друга участничка от шоуто – Ваня. Тя безспорно си остава най-силната жена, участвала някога в „Игрите“. Именно нея виждаме на промо клипа, който издава коя ще е новата водеща. Преди няколко дни в официалния профил на „Игри на волята“ се появи клипче на Виолета и Димо Алексиев, с което всички очакваха, че ще я обявяват за водеща на подкаста.

Малко по-късно това видео изчезна и се появи рекламата с Ваня, писа „Факти.бг“.

Top
>