Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИЛВЕНА РОУ ОТКРИВА ОЩЕ ЕДИН РЕСТОРАНТ, ТОЗИ ПЪТ В ЕВРОПА

СИЛВЕНА РОУ ОТКРИВА ОЩЕ ЕДИН РЕСТОРАНТ, ТОЗИ ПЪТ В ЕВРОПА

силвена роу silvena-rou

Шеф-готвачът Силвена Роу отваря свой ресторант в Ибиса в началото на юли и е в процес на преговори за заведение в Марбея. Това разкри самата Силвена, като не пропусна да отбележи, че в менюто ще включи български фасул. „След като вече имам заведения от моя бранд в Дубай, Бахрейн, Саудитска Арабия, реших да обиколя и Европа и започваме с ресторант в Ибиса. Той ще се намира в най-снобската и скъпа част – Тапа-манка. Все още не съм била там, но сега пътувам, пише Телеграф.

Имам планове и за Марбея, разказа в предаването “На кафе“ Силвена. Относно българската нотка в менюто тя разкри: 100% ще има фасул. Много обичам черен и бял боб. Много ориз също ще бъде включен в менюто. В последно време съм голяма фенка на черния императорски ориз. Всеизвестен факт е, че при Силвена храната, освен вкусна е задължително и да е здравословна.

ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ СИЛВЕНА РОУ В „ХЕЛС КИТЧЪН“?

“Храната, която правя, е на много високо ресторантско ниво, изключително вкусна и здравословна. Чудесна е за нашия стомашен трак и метаболизъм, но в същото време е и много вкусна. Това е тайната – хем да е вкусно, хем полезно“.

На финала Силвена разказа, че и малките й внучки отсега показват любовта си към храната, а тя успява да намери време, което да прекара с тях, въпреки натоварения си график.

Top
>