Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ СИЛВЕНА РОУ В „ХЕЛС КИТЧЪН“?

ЩЕ ВЛЕЗЕ ЛИ СИЛВЕНА РОУ В „ХЕЛС КИТЧЪН“?

силвена роу silvena rou

Силвена Роу май окончателно се е отказала от бТВ, но не и от телевизияа. Топ готвачката все повече се присламчва към конкурентите от Нова телевизия и скоро може да се установи за постоянно на работа там. Нищо чудно напролет да изгрее при колегата си Виктор Ангелов в предстоящия сезон на „Хелс Китчън“.

По нова телевизия вече текат реклами за кастинг за сезон 6 в „Кухнята на ада“. По информация на „Уикенд“ риалитито ще се завърне в ефир от февруари догодина. Водещ по традиция ще бъде Виктор Ангелов, но шоуто е отворено и за гост-звезди. Миналата година това бяха двамата кулинари, които по необявени до днес причини се разделиха с „Мастършеф“ на бТВ – Андре Токев и Петър Михалчев.

Веднага след като в бТВ им показаха вратата, Нова телевизия им даде поле за изява, с което рейтингът й удари тавана. Токев, Михалчев и Ангелов дори обявиха, че имат нов общ проект, по който работят. Той щял да бъде в интернет платформа. Очаква се през предстоящия сезон шоуто да отвори вратите си и за четвъртата голяма звезда, прогонена по неизвестни причини от бтв. Това е Силвена Роу.

КАК СИЛВЕНА РОУ СЕ СТОПИ С 20 КИЛОГРАМА

Атрактивната кулинарка вече повече от година дава недвусмислени сигнали, че има желание да стане лице на Нова телевизия. През 2022-ра бТВ пусна авторското й предаване „Моето звездно парти“, което обаче издържа само един сезон в тв ефира.

След свалянето му Силвена се стараеше да бъде лоялна към доскорошните си работодатели и да не се появява при конкуренцията. Когато обаче стана ясно, че няма да й дадат ефир за нов сезон на шоуто, нито ще я поканят да се завърне в „Мастършеф“, тя започна да търси поле за изява.

Top
>