Вие сте тук
Начало > FAMOUS > КАК СИЛВЕНА РОУ СЕ СТОПИ С 20 КИЛОГРАМА

КАК СИЛВЕНА РОУ СЕ СТОПИ С 20 КИЛОГРАМА

silvena rou силвена роу

Професионалната готвачка Силвена Роу, която стана известна като ментор в състезанието за любители готвачи „Мастършеф“, се е вталила с още 10 килограма. Дни преди 56-ия си рожден ден на 24 юли тя публикува своя снимка по бюстие и прилепнал клин, по- казвайки новата си топ форма, с която се чувства горда. Тя издава, че е успяла да постигне визията си с пълноценна храна, разходки, редовни упражнения, качествен сън и положителна настройка, пише „Галерия“.

Негативни коментари относно провокативната публикация, разбира се, не липсваха. Шеф Борис Петров дори нападна открито колежката си. „Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на Ахтополска веранда!? Даже ако отворите цялата снимка, иде на водно конче. Извинявам се, не издържах“, написа той.

Естествено, отговорът на Роу не закъсня: „Ако моята снимка дразни някой, извинявам се предварително, но време е българската жена над 45 години да се самозаобича, да започне активна и егоистична грижа за себе си, а не само да се раздава на близките около нея. Ако а з мога д а изглеждам така на годините, на които съм, всеки го може… Това не е фукня, а закачка и напомняне, че никога не е късно да се започне, самоусъвършенстването! Силно тяло=Силен дух“.

ШЕФ ПЕТРОВ ЗА СИЛВЕНА РОУ: БАРНАЛА СЕ КАТО ЧИРОЗ НА АХТОПОЛСКА ВЕРАНДА

През миналата година Силвена Роу се радели с първите десет килограма, а със сегашните стават общо двайсет. Тя обаче е доста стриктна към хранителния си режим и контролира какво слага в устата си дори когато лети със самолет.

„Липсата на време не е извинение… Аз съм готвила на Мадона, но тя отиваше в най-скъпите ресторанти и си носеше храната с нея“, споделя Силвена.

Наскоро тя създаде личен YouTube канал, в който качва видеа с различни рецепти. Издаде и деветата си книга „Моята кухня“, която е първата й на български език. „Гурме бебе“ пък е като продължението, което съдържа лесни и вкусни рецепти, насочени повече към най-малките. С тях тя приготвя вкусни манджички за голямата си внучка Иззела, която е на четири години. Миналият септември кулинарката стана баба за втори път на Сенара Идън.

„Много е важно какво трябва и какво не трябва да се яде. България беше със столетници навремето, сега вече не, защото ядем боклуци“, твърди Роу. Тя хапва основно суперхрани като чия, асай и спирулина. Както български фасул, зеле и кисело мляко. По здравословните рецепти запалила и майка си, която преборила куп болести на стари години и сега се радва на отлично здраве.

Top