Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ФРЪЦКА СЪС СЕКСИ МИЛИОНЕР

АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ ФРЪЦКА СЪС СЕКСИ МИЛИОНЕР

айлин бобева джафари ailin bobeva

Палавата каратистка Айлин Бобева от Пирдоп, нашумяла покрай „Ергенът“, се изфука със секси милионер, с когото върти любов вече повече от година. Бизнесменът се занимава с търговия на скъпи парфюми и козметика на големи световни марки. Той е хубавец, спортист и добре образован. Роднат ариалити звезда не може да се нахвали с него.

Завоеванието на Айлин наистина е за завиждане. Сигурно всичките й дружки в „Ергенът“, с които миналата година се бореше за сърцето на пианиста Евгени Генчев, сега се пукат от яд, като я гледат с хубавия й любим.

Преди дни той празнува рожден ден и манекенката използва случая, за да разкрие публично връзката си с него. Тя публикува снимки в социалните мрежи, с които му честити. От тях стана ясно, че името му е Фарид Джафари и че изглежда много добре.

Проверка на „Уикенд“ показа, че е и богат. Тази комбинация сигурно е вбесила нейните доскорошни приятелки в риалитито, които са побързали да пуснат слуха, че младата спортистка си ляга със застаряващ турчин.

Оказва се, че мъжът до нея е иранец и наистина е по-възрастен от Айлин, но в никакъв случай не може да се каже, че е стар. Роден е през 1982 година, което означава, че е на 41 години.

АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ХАРЕСВА САМО ЛОШИ МОМЧЕТА

Риалити звездата е 24-годишна, но въпреки 17-те години разлика двамата са хубава двойка. От снимките на Фарид по мускули, които е пуснал в мрежата, сигурно биха омекнали коленете на всяка мома от „Ергенът“.

Кой е Фарид Джафари?

Проверка на изданието показа, че по образование е юрист, завършил е Университета в Гьотинген. Израснал е в Германия, където е и семейството му. Дипломира се през 2009-а. Същата година основава и компанията си. Това, което публично е споделил в интернет сайтове, е, че фирмата му е основана в Хановер и първоначално ее била създадена като източник на допълнителни доходи.

Управлявана е била от дневната в апартамента, в който тогава живеел. Постепененно дейността се разраства и през 2019-а централният офис се мести в София. Фарид има съдружник, който е германец.

Освен с бизнес, Джафари се занимава активно и с тенис. Спортът се е отразил осезателно на фигурата му, с която може да конкурира всеки секс символ от турските сериали. Затова не се притеснява да се снима по мускули и даже с готовност публикува тези фотоси в социалните мрежи.

Връзката му с Айлин е от повече от година. Към момента не е ясно дали са били заедно, когато тя е заминала на снимки на „Ергенът“ в Турция, или искралата е пламнала малко след като се е върнала у нас.

Top
>