Вие сте тук
Начало > Шоу > ЖОРО ИГНАТОВ РАЗКРИ ДАЛИ СЕ СТРАХУВА СЛЕД ЗАКАНАТА ЗА ГЛАВАТА МУ

ЖОРО ИГНАТОВ РАЗКРИ ДАЛИ СЕ СТРАХУВА СЛЕД ЗАКАНАТА ЗА ГЛАВАТА МУ

жоро игнатов joro ignatov

„Изобщо не се страхувам за живота си! Подобни заплахи са често срещани в работата ми, научил съм се да ги игнорирам“. Това обяви култовият главен редактор и репортер на „Съдебен спор“ Жоро Игнатов, след като в тв ефира миналата неделя срещу него бе отправена реална закана, че ще го ликвидират.

„Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле!“, бяха само част от изразите, които популярният журналист и дипломиран адвокат получи от служител на детска градина в Сливен.

Репортажът беше излъчен в предаването миналата неделя и възмути зрителите, а колегите и роднините на Жоро Игнатов са сериозно изплашени.

ЗАПЛАШВАТ ДА „ОЧИСТЯТ КАТО ПИЛЕ“ ЖОРО ИГНАТОВ

Жоро притесни с неудобни въпроси Генчо Генов от Сливен. В епизода на предаването бе разгледан иск на син срещу баща му, който му взел парите от продажбата на наследствени имоти. Момчето Георги Генов е със специални потребности и е виждано често да проси, както и да рови в кофите за смет. Негови съседи му помагат да преживява, като самите те стават свидетели на грозните обиди и заплахи към главния редактор на „Съдебен спор“.

Още по-скандалното е, че действието се развива в детска градина, където работи и отговаря за поддръжката Генчо.

Top
>