Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НИКОЛЕТА МАДАНСКА НА СЪД С ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ

НИКОЛЕТА МАДАНСКА НА СЪД С ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ

венелин петков николета маданска

Спортната водеща на bTV Николета Маданска се завърна на екрана след тригодишно майчинство. През това време тя роди две деца – големият Йоан ще стане на мчетири през ноември, а малкият Михаил проплака само година и месец след брат си. Те са от бившия шеф на новините в телевизията Венелин Петков, с когото журналистката се раздели със скандал.

Сега двамата са в обтегнати отношения и водят война в съда за апетитен имот и за попечителството над децата, научи „Галерия“ от близки до водещата.

Венелин няма намерение да се отказва и да оставя момчетата да живеят с майка си. Журналистът иска правата за отглеждане на децата да бъдат прехвърлени на него. В същото време Николета Маданска твърди пред съда, че исканията на Петков са абсурдни, защото тя се грижи много по-добре за момчетата. Сега те живеят в къщата на родителите й в село Лозен. Ники е изключително отдадена майка – води ги на езда и плуване и е убедена, че синовете й трябва да спортуват.

Водещата отдавна обмисляла да се върне на работа, но заради децата нямало как да си го позволи по-рано. Михаил и Йоан обаче вече ходят на ясла и тя предприела тази стъпка.

ВЕНЕЛИН ПЕТКОВ И ГЕНА ТРАЙКОВА ПАК СЕ СЪБИРАТ

„Отново на екран след три години и половина. Мина доста време, но щом камерата светна, всичко се получи толкова естествено, все едно не сме се разделяли за дълго“, написа Маданска в Инстаграм на първия си работен ден.

Докато бе с Петков, спортната журналистка не беше желана в нюзрума от предишния шеф Антон Хекимян, но след като той влезе в политиката, а тя се раздели с Петков пътят й обратно стана далеч по-безпроблемен. Тя не говори публично за личния си живот, но пред приятелки изтъкнала, че причината за разлъката с Петков е тежкият му характер.

Въпреки че му роди две деца, двамата не минаха под венчило. Сега тя няма нов мъж в живота си. Малцина знаят, че преди него тя беше сгодена за футболиста на „Литекс“ Михаил Венков, който сега е играч на третодивизионния „Волов“ в Шумен.

Top
>