Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЕ БОРИ В ДЖУНГЛАТА ЗА 100 БОНА ОТ НЕМСКО РИАЛИТИ

ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЕ БОРИ В ДЖУНГЛАТА ЗА 100 БОНА ОТ НЕМСКО РИАЛИТИ

люси дяковска lyusi dyqkovski

Любителката на екстремни изживявания Люси Дяковска се гмурна в поредно предизвикателство. Певицата е участник в популярно немско риалити, което наподябавъ „Сървайвър“. Шоуто се казва Ich bin ein Star – Holt mich hier raus! – „Аз съм знаменитост, измъкнете ме оттук“, накратко Dschungelcamps (Лагер в джунглата).

По формат в риалитито участват между 10 и 12 популярни личности, които за няколко седмици живеят в лагер в австралийска джунгла в екстремни условия, напълно изолирани от света и удобствата.

На изпитание се подлагат тяхната воля, издръжливост, сила и психологическа устойчивост чрез различни игри и предизвикателства. Целта на участниците е да спечелят симпатиите на зрителите, за да останат до края на риалитито и да получат иттлата крал или кралица на джунглата, както и наградата от 100 000 евро.

ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЛЕД РАЗДЯЛАТА С МАРСЕЛА: САМО РАБОТАТА МИ ОСТАНА

И тъй като става дума за звезди, те имат право да вземат по два предмета със себе си в джунглата. Докато някои дами са си взели глосове за устни, то Люси е предпочела тапи за уши и възглавница, каквито носеше и когато участваше във „ВИП Брадър“ у нас през 2012г.

Предаването се реализира в Германия от 2004 година насам и се радва на сериозен зрителски интерес. В момента Люси е участник в 17-ия сезон, който започна на 19 януари. Още с влизането си те са били подложени на сериозни изпитания, хапвайки рибешки очи, вонящо тофу, свински нос, кози тестиси и други подобни „вкусотии“.

От самия старт на сезона певицата прави изключително силно впечатление и за момента печели зрителското одобрение, пише „Филтър“.

Top
>