Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ФИЛИП БУКОВ СЕ ОБЯСНЯВА ДАЛИ Е ГЕЙ СЛЕД ЦЕЛУВКА С МЪЖ

ФИЛИП БУКОВ СЕ ОБЯСНЯВА ДАЛИ Е ГЕЙ СЛЕД ЦЕЛУВКА С МЪЖ

филип буков

„Не сме п*дерасти!“, категорично заяви актьорът Филип Буков пред „България Днес“, след като гръмна нета с видео как се целува с колегата си от „Татковци“ Стоян Дойчев. „Това е само шега и няма нищо повече“, разясни секссимволът на филмовата гилдия.

Всъщност артистите са решили да яхнат последната модна вълна в интернет – да запишат видео как имат снимка на половинката си в портмонето, и впоследствие да я покажат в кадъра на видеото.

Буков решава да направи нещата малко по-разчупени – да не се снима с годеницата си Ива, а със свой приятел, и то не кой друг, а актьорът Стоян Дойчев. Сексапилната звезда показва портмонето си, в което има паспортна снимка на брадатия колега, след което се показват двамата как правят романтичен танц и хоп! – двамата се целуват. Феновете изпаднаха в шок. Никой не очакваше изкушаващият всяка една дама Филип да хване… Стоян!

ФИЛИП БУКОВ СПАСИ ЖИВОТА НА МАЙКА И БЕБЕ

Оказва се, че зад това сензационно клипче няма само желание да се скандализират зрителите, но също е и история. „Дълго време имах снимка на Стоян в портмонето си и просто решихме, че ще бъде забавно да направим такова видео“, обясни главният актьор от „Аферата Пикасо“ и добавя: „Не се целувам с момче за пръв път, ние сме артисти и е част от нашата работа“.

Измежду многото коментари на стъписани почитатели, разбира се, имаше и доста цинизми, на които Буков отговаря с чувство за хумор, пише „България днес“.

Някои казват, че привлекателният актьор всъщност прави такива изцепки, за да привлече вниманието на гей аудиторията, въпреки че е хетеросексуален. Този метод е доста популярен в Холивуд и дори си има термин – куийрбейтинг.

„Няма такова нещо“, отрече Филип и допълни: „Просто искахме да си направим шега“.

Top
>