Вие сте тук
Начало > Шоу > БЪЛГАРСКО ЧЕНГЕ ГОНИ ЛИЪМ НИЙСЪН

БЪЛГАРСКО ЧЕНГЕ ГОНИ ЛИЪМ НИЙСЪН

liam niisan лиам нийсън

Холивудската звезда Лиъм Нийсън попадна под зоркото око на българско ченге. Причината не е реално престъпление, а сюжетът на снимания у нас трилър с екшън нотки Memory.

Актьорът Петър Кирилов е първият нашенец, който попада в каста, като героят му ще сложи полицейска униформа, пише  „Монитор“. Това не е първа роля за Кирилов в чуждестранна продукция. Той се е разписвал с участие в проекти като „Военни престъпления: Лос Анджелис“ и „Бруклин 9-9“.

Очаква се звездата от „Връзки“ и „Съни бийч“ Николай Ишков също да се присъедини към Нийсън и компания.

Междувременно на български терен пристигна и актрисата с неувяхваща красота Моника Белучи. В лентата Memory тя ще дирижира голяма технологична компания. Персонажът на италианската суперзвезда може би ще се окаже скритият коз на Нийсън, на когото е поверена ролята на наемния убиец Алекс Люис. Прочут като специалист, който може да свърши работата изключително дискретно, той отказва да изпълни една от задачите, поставени му от опасна криминална организация. И така по дирите му тръгват агентите от държавните служби на САЩ.

Другото лице на филма е австралийската звезда Гай Пиърс, когото зрителите познават от „Железният човек 3“, „Блъдшот“ и „Приказки за лека нощ“. В лентата с Нийсън той ще влезе в редиците на ФБР. Пиърс ще изиграе агент Винсънт Сера, който е сред ветераните в бюрото, пишат от престижното издание Deadline.

АКТЬОРЪТ ЛИЪМ НИЙСЪН ПРИСТИГНА В БЪЛГАРИЯ

В трилъра, който е базиран на холандската лента „Спомените на един убиец“, участват още Харолд Торес, Тадж Атвал и Рей Фийрън.

От сайта filmneweurope.com съобщават, че почти всички попълнения в екипа вече са ваксинирани. Това улеснява работата, за разлика от миналата година, когато Till Death с Меган Фокс бе сниман на фона на сериозни противоепидемични мерки.

Оттам издават още, че в работата по Memory ще се включат рекорден брой дизайнери, статисти, каскадьори и техници.

Припомняме, че клапата щракна в Созопол през април.

Top
>