Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЩЕРКАТА НА ЛЮБО НЕЙКОВ ИСКА ДА СЕ ЖЕНИ ЗА СИНА НА МИЛОШЕВ

ЩЕРКАТА НА ЛЮБО НЕЙКОВ ИСКА ДА СЕ ЖЕНИ ЗА СИНА НА МИЛОШЕВ

lyubo neikov evtim miloshev любо нейков евтим милошев

Дъщерята на Любо Нейков, когото от две седмици гледаме в „България търси талант“, вече си има приятел, нищо че е само на 10 години. Анна е неразделна със сина на друг известен тв продуцент и колега на баща й – Евтим Милошев – Петър, който е все още на 9 години. Децата учат заедно в столичния френски лицей „Виктор Юго“. Анна е дълго чакано дете, а Любо е изключително привързан към нея.

Когато пътува по турнета, винаги носи нейна дрешка, която гушка вечер. Затова и не бил особено щастлив друг мъж да се върти около Анна. „Петър ни разказа, че Любо има законно притежавано оръжие и дори му показа разрешителното. Нашият първо се впечатли, но след това разбра, че това си е заплаха – „Ако не се държиш добре с моето момиче, мога да го използвам“, разказва през смях майката на Петър – Христина Апостолова, която е сценаристка на „Откраднат живот“. Милошев и Нейков са съдружници от години, но работата при тях е разделена. Нейков се занимава повече с „Комиците“, докато Милошев – със снимането на сериали.

Тях пък ги пише Апостолова, която има още един син от Димитър Рачков, който носи неговото име и също е участвал в сериала. Самата Христина, подобно на Рачков, е възпитаничка на НАТФИЗ. Тя е и бивша манекенка и първа съпруга на починалия наскоро Димо от група „Пиф“. Докато живее с Рачков, Христина работи в спряното предаване „Господари на ефира“, а сега обмисля и нови проекти след края на „Откраднат живот“, пише България днес.

Само преди месеци семейството на Любо Нейков преживя ковидинфекцията, но всички бяха с леки симптоми и не се наложи да постъпят в болница.

Колкото до Петър и Анна, те са израснали заедно, затова никой не бил изненадан от близката им дружба, още повече че учат и в един клас. „Искам да се оженя за Петър, като завършим училище“, чуруликала по цял ден Анна, влюбена в съученика си. „Никой не им забранява, но само аз като баща на момиче имам някои притеснения“, смее се на любовната история на децата Любо Нейков.

Top
>