Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ХАРЕСВА САМО ЛОШИ МОМЧЕТА

АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ХАРЕСВА САМО ЛОШИ МОМЧЕТА

айлин ailin бобева

Каратистката Айлин Бобева, която нашумя с участието си в „Ергенът“ изобщо не си поплюва, когато си хареса мъж. В предаването тя се разкри емоционално пред пианиста Евгени Генчев, но и в живота й се е случвало да прави същото.

Много „колежки“ на Айлин от „Ергенът“ срещнаха любовта след края на шоуто, но тя все още е сама. „Да, имам ухажори, но лошото е, че аз харесвам боклуци“, шегува се Бобева. И допълва, че открай време имала слабост към лошите момчета, които да я държат в напрежение.

Иначо бързо се отегчавала и губела интерес. „Преди време имах връзка с един прекрасен младеж, всичко правеше за мен, ном и омръзна. Просто добрите момчета не са за мен, какво да направя“, споделя с досада младата дама.

Наскоро в мрежата се завъртя пиперлив коментар на Айлин, публикуван преди 2 години в интернет форум. Там тя разказва с подробности, че когато била едва на 19, спала с колега на майка си. Тогава господинът бил на 37 години, но тя толкова го харесала, че възрастовата разлика изобщо не я смутила.

СКАНДАЛЕН ЧАТ: ЕРГЕНКАТА АЙЛИН „ТРЕСНАЛА“ КОЛЕГА НА МАЙКА СИ

Мъжът обаче бил много притеснен и първоначално не успял „да вдигне самолета“. Каратистката признава, че пиперливите писания наистина са нейни, но навремето ги е публикувала в затворена група, без да очаква, че някой ден ще бъдат разпространени пред широка аудитория.

„На всички ни се е случвало да правим глупости!“, коментира брюнетката, но не отрича истинността на историта.

Близката приятелка на Айлин – фолк певицата Джия, от 2 месеца има мъж до себе си. Бобева е много щастлива за дружката си и се надява и на нея да се случи същото скоро време. Засега обаче се е отдала на работа.

Top
>