Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „ЪПСУРТ“ СЕ РАЗПАДНА ОФИЦИАЛНО

„ЪПСУРТ“ СЕ РАЗПАДНА ОФИЦИАЛНО

ъпсурт upsurt

Слуховете за края на „Ъпсурт“ витаят от няколко години, въпреки че Ицо Хазарта многократно твърдеше, че между него, Буч и Бате Венци няма проблеми и си остават трио. Те вече са разделени официално и не го крият. На страницата на групата има снимки само на Бате Венци и Хазарта, Буч отсъства от фотосите от 2019 насам. Последните кадри като трио са от 2017 година.

„Доста жълта новина, дори кафява бих казал! Това не е вярно и отричам такова твърдение, че се разпадаме“, заяви ядосано Ицо Хазарта преди време, когато вече групата се бе разтурила.

Няма изненада в това, че причината за разкола в „Ъпсурт“ са парите. Амбициозният Ицо искал групата да работи по-активно, да приема повече участия и съответно да печелят повече. Преди няколко години самият Хазарт започна да се изявява и соло, като ходи и по самостоятелни участия. По същото време влезе и в политиката.

„ЪПСУРТ“ МИНАХА НА МАЙМУНСКИ ДУПЕТА

Христо Петров пристана на „Продължаваме промяната“ през 2021 година и оттогава неизменно е депутат.

Тогава рапърът написа публикация как има хубав живот, жена и деца и от доста време изкарва добри пари от бизнеса си, а песните на „Ъпсурт“ от години ги знае наизуст половин България.

„Даваш интервюта, пишеш статии и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, ама в България има много неща, които не ти харесват“, води вътрешен диалог Хазарта и си задава въпроса: „Променяш ли нещо с тия песни, с тия интервюта и статии?“.

След това сподели, че ниога не се е опитал да помогне на страната, която му е дала всичко, а той не й е дал нищо.

„АРЕНА АРМЕЕЦ“ НЕ Е СЪЩАТА СЛЕД КОНЦЕРТА НА ЪПСУРТ

Не е ясно дали Хазарта и Венци са накарали Буч да напусне, или той сам е пожелал да се отдели и да се отдаде на солова кариера. „За мен лично нищо необичайно не се е случило. Случва се и в най-добрите семейства. Раздялата беше по взаимно съгласие. Може би нещата са се поизчерпали, може би и на мен не ми харесваше посоката, в която се развиват нещата. Започна да се говори за групата само като за бизнес, няма лош в това, но аз имам принципи и не всичко е пари“, заяви преди време Буч, който след 23 години на сцената се отдаде на солова кариера, но почти никой не чува нищо за него.

„Ъпсурт“ вече е дует. Това мога да кажа“, лаконичен е Буч, който подчерта, че не желае да влиза в публични конфликти с бившите си партньори, пише Уикенд. Те са си изяснили всичко, което имали да си кажат, и вече са приключили отношенията си.

Top
>