Вие сте тук
Начало > Издънки > ЛОРЕНЦО НА СОФИ СЕ ПОДИГРАВА С ПОЛИЦИЯТА

ЛОРЕНЦО НА СОФИ СЕ ПОДИГРАВА С ПОЛИЦИЯТА

лоренцо-софи маринова

В пореден скандал се забърка синът на Софи Маринова – Лоренцо. Единственият наследник на ромската перла този път не наруши закона, но се изгаври яко с полицаите.

Лоренцо реши да разкрие истината за взимането на книжката му, за която първо „България Днес“ писа. Според информация, разпространена в някои медии, синът на Софка е карал с бясна скорост. Преминава покрай патрулен екип, който тръгва да го гони. Гонката продължава няколко минути, а Лоренцо е заловен.

„Какви са тези глупости. Как патрулката, дето е 100 коня, ще ме стигне. Боже…“, възмути се преди ден Лоренцо в социалната мрежа.

Синът на Софка не за първи път публично решава да си прави майтап с полицията. Заради сериозните възможности на майка си Лоренцо шофира мегаскъпи, луксозни и мощни коли. Неведнъж той сам се е показвал в интернет как шпори из пътищата с бясна скорост. И е категоричен, че няма кой да го спре, пише „България днес“.

След като подигра полицаите, които според Лоренцо не могат да го настигнат с „бавните“ си коли, Лоренцо реши да покаже колко най-много е вдигал на пътя. Във видео, качено отново в мрежата, се вижда как младият изпълнител буквално хвърчи с внушителните 259 км/ч при разрешени 90.

ЛОРЕНЦО НА СОФИ СЕ ПОДИГРАВА С ПОЛИЦИЯТА

„Добрите стари времена“, пише под видеото синът на Софи Маринова.

В същото време пък Лоренцо се натъкна на… марихуана в столичен квартал. Докато се разхожда с авери в междублоково пространство, певецът зърна растение, което по всичко изглежда е див канабис.

„Хей, брато, я виж какво има тук“, смее се Лоренцо, докато внимателно оглежда канабиса.

Top
>