Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗЕЙНЕБ ПРЕД ОСТАВКА ЗАРАДИ ХЕЙТА

ЗЕЙНЕБ ПРЕД ОСТАВКА ЗАРАДИ ХЕЙТА

зейнеб маджурова

Една от трите нови водещи на „Преди обед“ е на крачка да хвърли оставка в телевизията, пише „Уикенд“. Това е Зейнеб Маджурова – най-мразената от новоизлюпените звезди в ефира на бТВ. Многодетната майка била шокирана колко много хора показват откровена непоносимост към нея. Тя се чувствала много потисната от това и само договорът й с телевизията яс пирал да не напусне.

Зейнеб няма проблеми с парите. Както е добре известно, мъжът й Стоян Балевски е милионер, самата тя е доста търсена като инфлуенсър, така че телевизията във финансов план не й носи почти нищо. Проблемът й обаче е в страстта към камерите.

Блондинката от Бургас обича работата в лайфстайл предавания и няма никакво желание да се разделя с нея. Говори се, че договорът, който е сключила с бТВ, е резултат от чиста суета и амбиция да е известна. Тя мечтаела да бъде втора Гала, въпреки че никога не би си го признала публично. Амбицията й е да надмине славата и влиянието на своята приятелка от Нова телевизия.

ЗЕЙНЕБ СПЪВА НАТАЛИ ТРИФОНОВА В „ПРЕДИ ОБЕД“

Златен шанс за постигането на тази цел туркинята видяла в напускането на Деси Стоянова и възможността именно тя да заеме мястото й в конкуриращото се с „На кафе“ предаване на бТВ. Зейнеб се е договорила да е титулярна водеща – за разлика от колежките си Оля Малинова и Франциска Йорданова, които от време на време тосъстват от ефира, тя е неотменнно на линия, за да трупа популярност.  Но не очаквала, че вместо с овации, хората ще я залеят с критика и даже с откровена омраза.

Говори се, че суеверната туркиня много се притеснявала от злобните коментари по свой адрес в социалните мрежи. Страниците на „Преди обед“ са пълни с обиди по неин адрес в социалните мрежи.  Хората намират гласа й за дразнещ и стържещ, маниера й – за превзет, изказванията й – за некомпетентни, а начина, по който прави интервюта – за непрофесионален, защото често не оставя гостите си да отговарят на нейните въпроси, а ги прекъсва, да споделя личен опит.

Top
>