Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АДАМ РАЗКРИ ДАЛИ Е ГАДЖЕ НА ГАЛИН

АДАМ РАЗКРИ ДАЛИ Е ГАДЖЕ НА ГАЛИН

адам галин adam galin

За първи път под прожекторите на Випзона Подкаст застава Адам от Алфа мюзик в едно много откровено интервю. Адам е, защото е първият мъж в музикалния лейбъл и съвсем естествена е съпоставката с първия библейски човек. Иначе рожденото му име е Николай, но все по-малко хора го наричат така.

Роден е в София, но израства в Поморие и с гордост се представя за „Гларус“. Детската му мечта е да стане футболист, завършва „Икономика и мениджмънт“ в Берлин, но артистичната му страна надделява.

Галин първо го кани за модел в свой видеоклип, но когато го чува да пее, му предлага договор. Не се притеснява да говори за сексуалността си. Даже коментира най-грозната клюка по него адрес, а именно, че е гадже на Галин. Адам категорично отрича това.

ЛИЧНА ДРАМА ЗАСТИГНА И АДАМ, ПЕВЕЦЪТ ПРЕД ДЕПРЕСИЯ

Любовта в момента не му е приоритет, защото наскоро е приключил връзка с красиво момиче. Свободен е, но не търси ново любовно предизвикателство, защото: „Една жена иска да й посветиш цялото си време, а аз сега съм отдаден на кариерата си, въпреки че когато любовта дойде – не пита“.

След 5 години се вижда, като разпознаваемо лице и име на сцената, с много и стойностна музика зад гърба си. Много се надява да прилича на кумирите си – Азис, Галена, Десислава, Илиян, пише „Телеграф“.

След като в детските си години е имал наднормено тегло, днес е вманиачен по здравословното хранене и всяка сутрин си готви сам храната за деня. Любимата му рецепта е: яйца, овесени ядки и спанак – всичко това се блендера и се пече на тиган. За него това е най-вкусната палачинка!

Top
>