Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛИЧНА ДРАМА ЗАСТИГНА И АДАМ, ПЕВЕЦЪТ ПРЕД ДЕПРЕСИЯ

ЛИЧНА ДРАМА ЗАСТИГНА И АДАМ, ПЕВЕЦЪТ ПРЕД ДЕПРЕСИЯ

adam адам

Поп фолк изпълнителите определено не си оставят много време, в което да почиват и да се наслаждават на живота. Късните работни ангажименти по нощните заведение са доста изтощителни и това многократно доказват ангелите от лейбъла на Галин.

Вече доста пъти сме говори за личния живот на Лидия и Десита – и двете красавици опитват по всевъмозжни начини да прикрият всичко за себе си и точно затова не са толкова активни в социалните мрежи. Често изпълнителките споделят сторита от сутрините, в които се прибират след тежките вечерни ангажименти по нощните клубове – колкото и да изглежда леко това, изобщо не е и коства много енергия.

ФОЛК ПЕВЕЦЪТ АДАМ БИЛ ШИШКО

Напоследък и мъжкото попълнение в отбора на Галин – Адам, е в някакви депресивни състояния, отбелязва vbox7. Личи си, че поп фолк изпълнителят иска да даде повече от себе си на последователите и верните фенове, но нито му остава време за това, нито енергия.

С думите под последната си публикация Адам загатва за лични драми, които иска да сподели, но няма тази възможност. Всеки от изпълнителите на Галин живее в свой собствен свят, който остава истинска мистерия за всички. Иначе няма как да пропуснем да отбележим страхотния му стил – дрехите и аксесоарите на Адам винаги са избрани много внимателно според неговия стил.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ADAM (@adam_alphawolf)

Top