Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛИДИЯ ПРИЗНА: СТРАДАХ ЗА НЕГО ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ТРЯБВАШЕ

ЛИДИЯ ПРИЗНА: СТРАДАХ ЗА НЕГО ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ТРЯБВАШЕ

лидия lidia

Тежко нещо са разделите и никога не е имало верен отговор на това как най-лесно да се справим с болката. Само че времето учи. И точно в това се е убедила поп фолк певицата Лидия, която сподели някои любопитни неща пред своите последователи в Instagram.

НАСКО КОЛЕВ НАМАЗА ПОКРАЙ ЛИДИЯ ЕКСКУРЗИЯ ДО ЛОНДОН

Лидия беше попитана дали е страдала за момче. И отговорът се оказа положителен, а урокът – научен. „Страдах повече, отколкото трябваше. Сегашната Лидия не би страдала толкова, нямаше да види смисъл“, разказва тя.

Именно времето се оказало най-добрият учител за певицата, отбелязва vbox7. „С годините разбираш колко ценен ресурс е времето и започваш да избираш да го инвестираш в неща, които те дърпат напред, носят ти дивидент. Започваш да виждаш страданието като загуба, само ти взима. Губи смисъл и просто го пускаш“, споделя опита си певицата.

МАЙКАТА НА ЛИДИЯ Я КОНКУРИРА ПО КРАСОТА  

Иначе Лидия сподели, че е фен на практиките за повишаване на вибрацията (каквото и да значи това). Именно те ѝ давали енергия и я зареждали.

Изпълнителката сподели и кадри от много личен за нея момент – рожденият ден на Оги, нейното кученце. Дребосъкът е станал на 3 г., а по случай празника си е бил почерпен със специална торта.

Top