Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АГЕНЦИЯТА НА БИЛЯНА ГАВАЗОВА ФАЛИРА

АГЕНЦИЯТА НА БИЛЯНА ГАВАЗОВА ФАЛИРА

Бившата водеща на сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова, която заряза изненадващо преди две години синия екран, за да се занимава с частен бизнес, го е закъсала. От няколко месеца нейната фирма за пиар и маркетинг е приключила дейността си. Очарователната брюнетка обаче не показва, че е нещастна – Инстаграм профилът й е пълен с позитивна енергия, раздава усмивки от снимки и видеа, посещава различни дестинации и се радва на добър житейски статус.

Тези, които я познават обаче, се чудят на широките й усмивки ис е питат – къде отиде болезнената амбициозност на госпожа „Чети етикета“, както се казваше рубрика в bTV. Тя демонстрираше абсолютна независимост и самочувствие, което понякога дразни тези, които не я познават. Съдружничката на Биляна – Тереза Захариева, още преди месеци е напуснала фирмата, която двете създадоха. Те ползваха услугите на състоятелни бизнесмени, които със сигурност са давали щедра лепта за началото на бизнеса начинанието.

БИЛЯНА ГАВАЗОВА СРЕЩНАЛА МЪЖА СИ НА ПОГРЕБЕНИЕ

Освен това агенцията им обслужваше и една от най-големите и най-мощни търговски вериги, за което Гавазова сама се похвали в социалните мрежи. С нея тя проведе голяма дискусия за качеството на храната.

Сега Биби, както я наричат, обича да дава съвети във видеата, които пуска на страницата си, показва нова визия – много по-женствена и пъстра, ту с развети къдрици, ту с изправена коса, което радва последователите й. Изглежда Биляна е постигнала някаква собствена нирвана или просто е намерила начин да скрие притесненията си от недобрия край на бизнес авантюрата й, на която се реши през пролетта на 2022 година, пише „Галерия“.

В момента журналистката се води единствен собственик на дружеството, но на практика то не развива абсолютно никаква дейност. Вижда се, че и сайтът, през който потенциални клиенти биха могли да се свържат с бившата тв водеща и да се възползва от услугите й, не функционира.

Top
>