Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА ПОТЪВА С ЛОДКА В МОРЕТО

ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА ПОТЪВА С ЛОДКА В МОРЕТО

теодора духовникова teodora duhovnikova

Актрисата Теодора Духовникова, която гледаме в ролята на бившия агент от ДАНС и настоящ лектор по трудова психология Мия Язова в сериала „Есента на демона“, е била на косъм от смъртта неведнъж. Тя е преживявала доста изпитания, но е благодарна на Господ, че я е запазил жива. Както и за това, че не заслужава много неща, а въпреки това той е до нея.

Първият й сблъсък със смъртта е от преди 20 години, когато оцелява по чудо в тежка катастрофа. Теодора се отървава и без сериозни травми, с което истински учудила лекарите, а големият белег на гърба й е спомен за случилото се.

ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА СЕ ЗАПОЗНАЛА С МЪЖА СИ ПО МОНОКИНИ

„При този инцидент ми се отчупи втори шиен прешлен. 98% от подобни травми завършват със смърт на място. След тази ужасна травма аз отидох на крака до „Пирогов“. Лекарите не повярваха, че съм оцеляла. Дори други пациенти идваха при мен, за да ме пипнат за късмет. След това ми се е случвало да потъна с лодка в морето. Минавала съм също със самолет през окото на буря. Само ще кажа, че почти няма нещо лошо, което да не съм преживявала. Като компенсация обаче съм имала и много хубави работи. Явно имам огромно сърце, както казва преди известно време мама, и в него има място за всичко – от най-големите страхове и трагедии, до най-големите радости и възходи“, споделя Теодора.

Голямо изпитание бе за нея и когато през 2017г. преживява операция на гърдата по лекарско настояване, и дни наред живее с ужаса от страшната диагноза рак, пише „Галерия“.  За щастие, образуванието се оказва доброкачествено, но актрисата минава през страхотен кошмар.

Top
>