Вие сте тук
Начало > Край Босфора > АКЪН АКЪНЬОЗЮ РАЗОЧАРОВА ФЕНОВЕ

АКЪН АКЪНЬОЗЮ РАЗОЧАРОВА ФЕНОВЕ

акън акъньазю akin akunyuozo

Голяма изненада е, че третата серия от сериала „Дивите цветя“ се превърна във финална на ATV. Фактът, че проект, който току-що е стартирал и не успява да предаде напълно историята си на зрителя, беше изтрит от екрана за толкова кратко време, разкри една от кървящите рани в историята на турските сериали.

Изненадващо е, че проектът, който заинтригува зрителите с мощната си рекламна кампания и развълнува феновете на дуета Акън Акъньозю и аслихан Малбор, получи ниски оценки.

В много от коментарите на фенове на сериала, е отбелязано, че харесват тази двойка и че енергията и хармонията им са много добри, но са останали с натежало от мъка сърце след финала.

Когато първите два епизода от поредицата получиха много ниски оценки, е било решено третият епизод да служи като последен.

Въпреки че ATV е широко известен като канал, който поддържа своите сериали, е смущаващо да видим как Дивите цветя изчезват от екрана за толкова кратко време.

АКЪН АКЪНЬОЗЮ СТЯГА СВАТБА С ЛЮБИМАТА СИ

По-специално подобни ситуации изглежда разстройват повече чуждестранните зрители, отколкото турските. За чуждестранните фенове на Акън Акъньозю е трудно да разберат тези събития. Как може един току-що започнат проект да бъде завършен за толкова кратко време?

Не е лесно да се обясни на зрителите в чужбина, че сериал, чиято история едва започва и чийто шум е съвсем нов, е свален от ефир поради ниски рейтинги. Ето защо проектът „Дивите цветя“ се превърна в пълно разочарование за феновете, живеещи в различни страни, които подкрепят с цялото си сърце всеки проект на Акън Акъньозю.

Top
>