Вие сте тук
Начало > Край Босфора > МИЛИОНЕРЪТ ХАКАН ИЗБЯГА НАДАЛЕЧ ОТ ХАНДЕ ЕРЧЕЛ

МИЛИОНЕРЪТ ХАКАН ИЗБЯГА НАДАЛЕЧ ОТ ХАНДЕ ЕРЧЕЛ

ханде ерчел хакан сабанджъ hande erchel hakan sabandji

Турция е в паника – сватбата на годината може и да не се състои. Съмненията, че венчавката вяма да я бъде, се появиха онзи ден, когато милионерът Хакан Сабанджъ тръгна на почивка без годеницата си – тв звездата Ханде Ерчел. Богаташкият синковец излетя към луксозен курорт в Индийския океан с цели 3 куфара дрехи и билет за първа класа.

На аерогарата в Истанбул Хакан бе атакуван от репортери, които директно го попитаха какво се случва във връзката му с актрисата. „Всичко е наред помежду ни, няма новини!“, отвърна младият баровец и се отскубна от журналистите. В последната една година той не е излизал зад граница без Ханде и сегашната му „ергенска“ ваканция поражда спекулации, че двамата са се разделили.

ХАНДЕ ЕРЧЕЛ СЛИЗА ОТ ЕКРАНА

Най-голямата пречка пред дългоочакваната сватба на Сабанджъ и госпожица Ерчел отпадна в началото на пролетта, припомнят запознати. През март майката на Хакан покани актрисата на обяд.

Двете жени нямаха добро мнение една за друга, но на хапване и пийване успяха да стопят леда помежду си. Впоследствие милионершата Арзу лайкна и няколко снимки на бъдещата си снаха в инстаграм.

ХАНДЕ ЕРЧЕЛ ЗАБИ КРАСИВ МИЛИОНЕР, ЕТО КОЙ Е ТОЙ

Хакан Сабанджъ предложи брак на 30-годишнината хубавелка от хитовите сапунки „Почукай на вратата ми“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Черната перла“ още миналото лято, а офертата си гарнира с пръстен с диамант. Влюбените обаче така и не обявиха дата за женитба, защото нямаха благословията на Арзу султан.

Годеникът на Ханде е на 33 и е член на борда на директорите на семейния „Денса холдинг“. Той е от четвъртото поколение на могъщата фамииля Сабанджъ, която притежава 21 кораба и десетки фабрики в югоизточната ни съседка. Младият мъж има две висши образования и владее 4 езика.

Top
>