Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГЛОРИЯ ПРИБРА МЛАДОТО ГАДЖЕ В ДОМА СИ

ГЛОРИЯ ПРИБРА МЛАДОТО ГАДЖЕ В ДОМА СИ

глория gloria

Глория чукна 51 години на 28 юни влюбена и щастлива в личен план, а в професионален – развълнувана, понеже е в трескава подготовка за юбилейния си концерт, който ще се състои навръх празника й в зала 1 на НДК.

„Обичам да усещам тези пеперуди в стомаха си, това ме прави жива и щастлива, и благодарна, че ми се случва! Щастието е магия и вие сте причината за моята „Музикална приказка“ толкова години“, сподели хитовата изпълнителка.

Тези дни тя е заета с изписване на детайлите – подготовка на репертоара, тоалетите, репетиции, мултимедии. Работи с над 150 човека по големия си концерт, с който ще отбележи 30 години на сцена и 51-ия си рожден ден.

В този напрегнат период, както всякога всъщност, неотлъчно до нея е любимият й мъж Добромир. Той е значително по-млад от нея, тази есен ще празнува 38-ия си рожден ден. Въпреки разликата във възрастта връзката между Глория и Добромир процъфтява. Двамата са заедно вече от доста време, като в бранша последно се заговори, че живеят под един покрив.

КРАЙ НА ВРАЖДАТА: ГЛОРИЯ СЕ СДОБРИ С БРАТ СИ

Глория отдавна е запознала Добромир със семейството си, както и той я е представил на своето. Даже се събират по празници.

Макар че са с натоварени работни програми, влюбените винаги намират време един за друг, като си организират и кратки романтични ваканции. Добромир, за когото певицата е казвала само, че е бизнесмен, макар да не е ясно какъв точно е бизнесът му, често я изненадва с пъстри букети и я придружава на участията й.

Top
>