Вие сте тук
Начало > Край Босфора > АЙЧА АЙШИН ТУРАН ЗАБИ ПОЛИТИК

АЙЧА АЙШИН ТУРАН ЗАБИ ПОЛИТИК

айча айшин туран мехмет аслан aicha aishin turan

В Турция набира скорост скандал, свързан с атрактивната актриса Айча Айшин Туран, която се впусна в любовен романс с младия и обещаващ политик Мехмет Аслан. Още през лятото на тази година беше заснета в компанията на 40-годишния бивш актьор, който в момента е вицепрезидент на опозиционната Партия на националистическото действие.

Тези дни се навършиха 19 години от смъртат на баща му. По този повод известен турски журналист публикува унищожителна критика към Аслан. В текста той пише „Ще отидеш ли на гроба на баща си с това ново момиче, което намери? Покойният ти баща стана жертва на някои хора заради теб и ти остави значително състояние. Какво ще отговорите, ако той ви потърси сметка, че сте го пропилели на чакалите и на случайни жени в името на политиката?“.

Айча и Мехмет продължават да отричат, че имат връзка, въпреки красноречивите папарашки снимки. Наскоро двамата бяха засечени на летището в Истанбул да се завръщат от съвместната им почивка в Анталия. Имаше спекулации, че между нея и новия й любим е възникнал конфликт.

СЕРКАН ЧАЙОГЛУ И АЙЧА АЙШИН ТУРАН ИГРАЯТ ГАДЖЕТА

Мехмет е представил любимата си на своята майка Зейнеп Арзу Аслан и тя се е противопоставила на връзката им. Смао няколко дни по-късно тя коментира спекулациите: „Синът ми не ме безпокои със срещи с маловажни личности. Мехмет никога не ме запознавал с някого, който не заслужава да седне на моя стол. Той много добре знае какви качества трябва да притежава жената, на която да ме представи, за да целуне ръката ми. Когато този ден настъпи, ще я приема за своя снаха“, посочва Зейнеп.

Изявлението й само потвърждава слуховете, че не одобрява отношенията на сина си с младата актриса.

Айча Туран впечатли българската публика с ролите си в семейните драми „Мерием“ и „Черна роза“. В последните месеци тя се снима заедно със Серкан Чайоглу в новия турски сериал „На ръба на съдбата“. В края на миналата година красавицата се появи на страниците на таблоидите с новината, че връзката с популярния й колега Алп Навруз е приключила.

Най-вероятно романсът й с политика започва след раздялата с Алп.

Top
>