Вие сте тук
Начало > Край Босфора > СЕРКАН ЧАЙОГЛУ И АЙЧА АЙШИН ТУРАН ИГРАЯТ ГАДЖЕТА

СЕРКАН ЧАЙОГЛУ И АЙЧА АЙШИН ТУРАН ИГРАЯТ ГАДЖЕТА

серкан чайоглу айча айшин туран serkan chauglu aicha aishin turan

Феновете на Серкан Чайоглу и Айча Айшин Туран, които се снимат заедно в новия турски сериал „На ръба на съдбата“, са много любопитни относно хармонията на дуета. Те очакват с нетърпение да проследят любовната история между тях на екрана.

Серкан Чайоглу ще изиграе ролята на Керем в сериала на FOX. Героят му е син на аристократично семейство, който води живот, изпълнен с правила и не може да прекрачи определени граници заради семейството си. Когато обаче случайно среща Севда и тя влиза в живота му, всички тези правила ще бъдат разрушени.

Айча и Серкан вече са заснели няколко от общите сцени и двамата твърдят, че са много доволни от партньорството. Според Чайоглу всичко върви много добре. Той дори похвали колежката си, че е добре подготвена и е педантична като него.

„Имаме много красиви сцени и се надяваме публиката да ги хареса“, сподели той пред медиите и единствено издаде, че историята в сериала ще започне със сцени в чужбина.

В края на миналата година красивата Айча Айшин Туран се появи на страниците на тоблоидите с новината, че връзката с популярния й колега Алп НАвруз е приключила. В емоционално интервю тя разкри и непознати факти от личния си живот. Признавайки, че детството й е приключило със смъртта на баща й, Айча разказа още, че двамата са имали много добри отношения. Актрисата израства повече с музика, отколкото с актьорство, започва да свири на цигулка, когато е на 7. Освен това актрисата мечтае да стане майка и да осинови дете.

Top
>